1 višta (1 kg 500 g),
150 g svogūnų,
5 g česnakų,
150 g sviesto,
15 g miltų,
1,5 l vištienos arba jautienosultinio,
trintų koriandrų, pipirų,
šafranų,
Kajeno pipirų,
druskos,
1 citrina.
GAMINIMAS:
Vištą supjaustykite gabaliukais, ištirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame mėsą; sudėkite į lėkštę. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugrūskite. Vištienos gabaliukus įtrinkite maltais juodaisiais pipirais, išimkite kaulus; mėsą supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite keptuvą, supilkite sultinį.
Suberkite prieskonius (po 5 g koriandrų iršafranų, žiupsnelį Kajeno pipirų), druską ir virkite 30 minučių. Tada sultinį perkoškite, vištieną sudėkite į atskirą indą. Sultinį pašildykite, sudėkite miltus, sumaišytus su citrinos sultimis. Virkite dar 5 minutes, kad sriuba sutirštėtų. Į sultinį sudėkite mėsos gabaliukus ir tirkite į stalą karštą.
Pastaba. Į sultinį galima įpilti 100 g kokoso riešutų pieno.