Žydiški pyragėliai su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žydiški pyragėliai su varške


INGREDIENTAI:

500 g miltų,
250 g sviesto,
45 g cukraus pudros,
5 g smulkios druskos,
2 kiaušinio tryniai,
20 g kepimo mielių,
50 g pieno.

Įdarui:
400 g varškės,
100 g cukraus pudros,
100 g Korinto razinų,
2 kiaušinio tryniai + 1 trynys.


GAMINIMAS:

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šaldytuve. Kitą dieną iškočiokite tešlą ant miltais pabarstytos lentos 0,5 cm storio sluoksniu ir supjaustykite maždaug 10 cm dydžio kvadratėliais.

Paruoškite įdarą: varškę išsukite su kiaušinio tryniais, suberkite nuplautas razinas ir cukrų. Viską suplakite. Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio padėkite po šaukštą įdaro, sujunkite kvadratėlio kampus, suklijuokite kiaušinio ir vandens mišiniu. Pyragėlius patepkite tuo pačiu mišiniu ir 30 minučių kepkite karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668