Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais


INGREDIENTAI:

300 g briuselio kopūsto;
100 g maltos jautienos;
100 g maltos kiaulienos;
2 l mėsos sultinio;
1 nedidelis svogūnas;
1 kiaušinis;
2 valg. š. petražolių lapelių;
Pipirų;
Mairūno;
Druskos.


GAMINIMAS:

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos ir gerai išmaišyti. Iš mėsos faršo padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10-15 min. Sriubą išpilstyti į lėkštes, pabarstyti petražolių lapeliais ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668