Tailandietiškas marinatas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tailandietiškas marinatas


INGREDIENTAI:

Skardinė kokosų pieno,
30 g šviežios kalendros,
60 ml žuvies padažo,
keturios skiltelės česnako,
5 ml trinto česnako žieveles,
25 ml citrinos sulčių,
25 ml šviežiai sumalto imbiero,
viena ar du raudonuosius čili pipirus (išimtomis sėklomis),
15 ml cukraus ir 15 ml sezamo ar saulėgrąžų aliejaus.


GAMINIMAS:

Turimus ingredientus sudėti į indą ir gerai išmaišyti. Užpilkite ant raudonos mėsos, vištienos ar jūros gėrybių ir palikite marinuotis nuo trisdešimties minučių iki valandos. Nepalikite jūros gėrybių marinuotis ilgiau nei 30 minučių. Marinato rūgštis pažeis jūros gėrybes, jos taps per minkštos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668