Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis


INGREDIENTAI:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 pak. vanilinio cukraus;
5 valg. š. romo;
100 g razinų;
100 g gabalėliais pjaustyto šokolado;
75 g abrikosų uogienės.


GAMINIMAS:

Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros.

Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razinas bei šokolado gabalėlius. Įdarą truputį paspausti. Kiekvieną tešlos lakštą supjaustyti į dešimt 3 cm pločio juostelių. Jas susukti į „sraiges“ ir sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Kepti orkaitėje 20 min.

Abrikosų uogienę pašildyti, pertrinti per sietelį ir dar šiltus kepinius aptepti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668