Paruoškite prieskonių mišinį. Tam prireiks: pusės šaukštelio česnako miltelių, pusės šaukštelio maltos aitriosios paprikos, pusės šaukštelio svogūnų miltelių, tiek pat maltų pipirų, 1 šaukštelio druskos, 2 šaukštelių maltos saldžiosios paprikos, 2 šaukštelių maltų kmynų, po pusę šaukštelio džiovinto čiobrelio ir raudonėlio.
Sutarkuokite sūrį. Apkepkite mėsą, kol ši iš raudonos taps rusva. Sudėkite svogūnus, žaliąją papriką, česnaką ir žoleles. Pamaišykite, supilkite čili pipirus, prieskonių mišinį ir vyną. Gerai viską išmaišykite. Troškinkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Tuomet supilkite pomidorus, cukrų, vandenį, pomidorų padažą ir vėl viską gerai išmaišykite. Virkite ant lėtos ugnies apie valandą, kol sutirštės.
Sudėkite į gilią lėkštę, apiberkite tarkuotu sūriu ir skanaukite su tortilijomis.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.