4 avokados,
1 aitrioji paprika,
2 saldžiosios paprikos,
1 svogūnas,
2l. vištienos sultinio,
1/4 stiklinės sauso baltojo vyno,
1 arbatinis šaukštelis citrinų sulčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Avokadas nulupame, išimame kaulus. Iš aitriosios paprikos išimame sėklas, išpjaustome pertvarėles, smulkiai supjaustome. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome. Avokadų minkštimą elektriniu plakikliu sutriname kartu su aitriąja paprika, citrinų sultimis, svogūnu, vynu, maltais pipirais ir druska. Sultinį užverdame, supilame paruoštą avokadų masę, labai plonomis juostelėmis supjaustytas išvalytas saldžiąsias paprikas, sriubą dar kartą užverdame ir tiekiame į stalą,