2 prinokę avokadai;
1 citrina;
3 stiklinės daržovių sultinio;
½ stiklinės grietinės;
Raudonųjų ikrų;
Pora šakelių krapų;
Druskos ir ką tik maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Avokadus nuplauti, nulupti ir išimti kauliukus. Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu ir nusausinti. Kelis citrinos griežinėlius atpjauti ir palikti papuošimui, o iš likusios dalies išspausti sultis ir supilti ant avokadų. Avokadus sutrinti į košę, sumaišyti su grietine, o paskui su šaltu daržovių sultiniu. Pagardinti druska bei pipirais. Sriubą pašildyti, bet neužvirinti. Sriubą išpilstyti į lėkštes, papuošti krapais ir citrinos griežinėliais, ant kurio uždėti po šaukštelį raudonųjų ikrų. Taip pat sriubą galima patiekti ir šaltą.