Rusiška rūgštynių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rusiška rūgštynių sriuba


INGREDIENTAI:

800 g jautienos,
500 g rūkyto kumpio,
300 g špinatų,
150 g rūgštynių,
kuokštelis pipirnių,
2 vidutinio dydžio arba 4 mažos salotos,
50 g sviesto,
6 kiaušiniai,
100 g grietinėlės,
25 g miltų,
druskos,
pipirų,
3-3,5 l šalto vandens.


GAMINIMAS:

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas daržoves.

Išgriebkite iš vandens, stambiai supjaustykite. Tame pačiame puode ištirpdykite sviestą, apkepkite supjaustytas daržoves, pabarstykite miltais; maišydami sukrėskite viską į sultinį, virkite dar 10-15 minučių.

Į sriubos dubenį supilkite grietinėlę ir sriubą, sumaišykite. Į kiekvieną lėkštę įdėkite po kiaušinį, išvirtą be lukštų. Sriubą tiekite kartu su gabaliukais supjaustyta virta mėsa. Pastaba. Vietoj kiaušinio “su marškinėliais” (išvirto be lukštų) į kiekvieną lėkštę galima įdėti po kietai virtą nuluptą kiaušinį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668