Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies (sterkų),
50 g alyvuogių aliejaus,
5 g česnakų,
druskos,
pipirų,
0,5 l vandens,
pusantros citrinos,
smulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuogių aliejų, apkepinkite jame česnakus, po to sudėkite žuvų gabalėlius. Kai žuvys truputėlį paruduos, supilkite vandenį su pusantros citrinos sultimis, įberkite smulkintų petražolių.

Pasūdykite, įberkite pipirų. Už denkite dangčiu, 25 minutes virkite ant silpnos ugnies; nukaiskite, ataušinkite ir įdėkite į šaldytuvą. Nuoviras turi sustingti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668