4 veršių mėsos išpjovos,
50 g miltų,
1 kiaušinis,
2-3 šaukštai pieno,
1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių,
1 citrina,
3/4 stiklinės džiūvėsėlių,
1 šaukštas alyvų aliejaus,
50 g sviesto,
1 česnako skiltelė.
GAMINIMAS:
Veršio išpjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Į plastikinį maišelį suberiame miltus, po vieną dedame išpjovas ir gerai apvoliojame miltuose.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį su pienu.
Kitame dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius su susmulkintais šalavijų lapeliais. Apvoliotus miltuose veršienos gabalus vilgome kiaušinio ir pieno mišinyje, po to iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose su šalavijais. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų su sviestu, įmetame česnakų skiltelę, sudedame veršio išpjovų gabalus. Kepame ant vidutinės ugnies apversdami, kol mėsa iškepa. Tiekiame su citrinos griežinėliais.