Veršiena, kepta su šalavijais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena, kepta su šalavijais


INGREDIENTAI:

4 veršių mėsos išpjovos,
50 g miltų,
1 kiaušinis,
2-3 šaukštai pieno,
1 šaukštas susmulkintų žalių šalavijų lapelių,
1 citrina,
3/4 stiklinės džiūvėsėlių,
1 šaukštas alyvų aliejaus,
50 g sviesto,
1 česnako skiltelė.


GAMINIMAS:

Veršio išpjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Į plastikinį maišelį suberiame miltus, po vieną dedame išpjovas ir gerai apvoliojame miltuose.
Dubenėlyje išplakame kiaušinį su pienu.
Kitame dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius su susmulkintais šalavijų lapeliais. Apvoliotus miltuose veršienos gabalus vilgome kiaušinio ir pieno mišinyje, po to iš visų pusių apvoliojame džiūvėsėliuose su šalavijais. Didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų su sviestu, įmetame česnakų skiltelę, sudedame veršio išpjovų gabalus. Kepame ant vidutinės ugnies apversdami, kol mėsa iškepa. Tiekiame su citrinos griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668