Aluje troškinta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje troškinta antis


INGREDIENTAI:

1 antis;
1 obuolys;
1 sauja razinų;
1 svogūnas;
1 stiklinė virtų ryžių;
Druskos ir kvapiųjų pipirų;
Muskato riešuto;
Baziliko;
500 ml tamsaus alaus;
100 g majonezo;
100 g sūrio.


GAMINIMAS:

Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svogūną, viską sudėti į virtus ryžius ir gerai išmaišyti. Antį įtrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riešutu ir baziliku. Tada į antį sudėti paruoštą įdarą ir ją įdėti į troškinimo indą. Tuomet supilti alų, alus turi apsemti pusę anties. Pašauti į orkaitę ir kepti, kol alus išgaruos. Po to antį išimti, viršų ištepti majonezu ir pabarstyti tarkuotu sūriu. Dėti vėl į orkaitę ir pabaigti kepti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668