Upėtakiai su kuskusu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakiai su kuskusu


INGREDIENTAI:

2 asmenims:

2 nedideli upėtakiai;
100 g kuskuso;
200 ml vištienos sultinio;
2 pomidorai;
2 agurkai;
1 svogūnas;
saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
žuvies prieskonių;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
citrina.


GAMINIMAS:

Upėtakius išvalykite, apibarstykite žuvų prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis, suvyniokite į foliją ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Padėkite šiltai, kad neatauštų.

Kuskuso kruopas suberkite į dubenį, užpilkite verdančiu sultiniu ir 10 min. palikite, kad išbrinktų. Tada supilkite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, suberkite smulkintus svogūnus, pomidorus, agurkus, petražoles, per pusę perpjautas alyvuoges. Pasūdykite, pagardinkit pipirais ir tiekite su upėtakiais karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668