Pangasijų suktinukai su ryžiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pangasijų suktinukai su ryžiais


INGREDIENTAI:

2 porcijoms:

300 g pangasijų filė;
2 valg. š. austrių padažo;
žiupsnelis tarkuotos imbiero šaknies;
saujelė sezamų sėklų;
1 stiklinė ryžių;
½ citrinos sulčių;
2 valg.š.sviesto;
1 svogūnas;
½ saliero gumbo;
2 stiklinės apelsinų sulčių;
žiupsnelis cukraus ir druskos;
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Pangasijų filė nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite išilgai, įtrinkite prieskonių mase, pagaminta iš austrių padažo, imbiero, citrinos sulčių, druskos ir cukraus. Apvoliokite sezamų sėklose ir valandai palikite, kad pasimarinuotų.

Ryžius išvirkite, padėkite šiltai, kad neatauštų. Svogūną susmulkinkite, salierą sutarkuokite stambia tarka ir pakepinkite svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Į svogūnų ir salierų masę supilkite apelsinų sultis, jei reikia pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Viską sumaišykite su išvirtais ryžiais.

Pangasijų filė susukite susmeikite mediniu pagaliuku, sudėkite į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir iškepkite karštuose riebaluose. Patiekite su ryžių bokšteliais (ryžius sudėkite į nedideles stiklinaites ar puodelius ir išverskite ant lėkštės). Puoškite tarkuota citrinos žievele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668