4 vištienos krūtinėlių filė;
100 g fermentinio sūrio;
1 indelis konservuotų ananasų;
1 valg. š. majonezo;
Vištienos prieskonių;
Kario.
Garnyrui:
1 stiklinė ryžių;
1 saldžioji paprika;
Žaliųjų žirnelių;
Konservuotų kukurūzų.
GAMINIMAS:
Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto ananaso. Keptuvę uždengti dangčiu ir kepti ant mažiausios ugnies 2-3 min. Po to nukelti nuo ugnies ir 5-8 min. kepsnelius palaikyti uždengtus keptuvėje. Garnyrui išvirti ryžius, pagardinti saldžiąja paprika, žaliaisiais žirneliais ir konservuotais kukurūzais.