Raudonųjų serbentų tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų serbentų tortas


INGREDIENTAI:

500 g raudonųjų serbentų.

Tešlai:

500 g miltų;
100 g sviesto;
50 g cukraus pudros;
1 kiaušinio trynys;
1 valg. š. grietinės;
Žiupsnelis druskos;
Riebalų kepimo formai patepti.

Kremui:

300 ml pieno;
3 kiaušinio tryniai;
1 valg. š. bulvių krakmolo;
150 g cukraus pudros;
Vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Tešlai skirtus produktus suminkyti į vientisą masę ir padėti ją į šaldytuvą 30 min. Serbentus nuplauti, nusausinti, nuimti uogas nuo kotelių. Paruošti kremą: trynius ištinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti į krakmolą. Į gautą masę nuolat maišant plona srovele pilti verdantį pieną.

Kepimo formą ištepti riebalais, tešla aplipdyti jos dugną ir sieneles, subadyti šakute ir kepti 200°C temperatūros orkaitėje 10 min. Po to tešlą užpilti paruoštu kremu ir ant viršaus tolygiai suberti visas uogas. Orkaitės temperatūrą sumažinti iki 180°C ir kepti dar 25 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668