Riešutų biskvito vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riešutų biskvito vyniotinis


INGREDIENTAI:

Tešlai:

6 kiaušiniai;
75 g cukraus;
50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų;
50 g miltų.

Įdarui:

250 ml grietinėlės;
1 pak. vanilinio cukraus;
50 g maltų lazdyno arba graikinių riešutų;
100 g šokoladinio glajaus (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
Keletas nesmulkintų lazdyno arba graikinių riešutų.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinti iki 210°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su cukrumi iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Ant viršaus užsijoti miltus ir maltus riešutus. Viską atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi, ant jo 1 cm storio sluoksniu tepti tešlą. Kepti apie 15 min. Iškeptą biskvitą dėti ant virtuvinio rankšluosčio, susukti ir ataušinti.

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakti iki standžios konsistencijos, įmaišyti maltus riešutus. Masę tepti ant biskvito ir susukti vyniotinį. Aptepti šokoladiniu glajumi ir puošti nesmulkintais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668