1 vanilės lazdelė;
250 ml pieno;
½ pak. vanilinio pudingo miltelių;
35 g krakmolo;
2 tryniai;
50 g cukraus;
100 g cukraus pudros;
250 g minkšto sviesto;
4 valg. š. tirpios kavos miltelių;
1 valg. š. romo.
GAMINIMAS:
Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir įdėti į verdantį pieną. Nukėlus puodą nuo ugnies keletą minučių palaikyti, kad prisitrauktų. Vanilės lazdelę išimti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaišyti krakmolą, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Į kremą po truputį plakant supilti dar karštą pieną ir nuolat maišant užvirinti. Puodą įstatyti į dubenį su šaltu vandeniu ir dar truputį kremą paplakti. Maišikliu iki purios masės išplakti minkštą sviestą su cukraus pudra. Į šią masę po šaukštą sudėti kremą ir išmaišyti. Pagardinti romu ir kava.