3 tryniai;
2 valg. š. cukraus;
60 g krakmolo arba 1 pak. vanilinio pudingo miltelių;
500 ml pieno;
250 g sviesto;
150 g cukraus pudros;
2-3 valg. š. ryžių degtinės arba romo, arba likerio;
1 vanilės lazdelės šerdis arba 4 valg. š. kakavos miltelių, arba 80-100 g ištirpdyto šokolado, arba 80-100 g maltų riešutų arba griliažo.
GAMINIMAS:
Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti.
Minkštą sviestą išsukti iki purios masės. Suberti cukraus pudrą bei pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Viską įmaišyti į ataušusį pudingą.