Rožių pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rožių pyragas


INGREDIENTAI:

Tešlai:

200 g varškės;
6 valg. š. pieno;
1 kiaušinis;
125 ml aliejaus;
100 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
400 g miltų;
1 pak. kepimo miltelių;
75 g minkšto sviesto arba margarino;
Riebalų formai patepti.

Įdarui:

75 g šviesių razinų;
75 g tamsių razinų;
50 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
100 g nuluptų kapotų migdolų;
Kondensuoto pieno pyragui aptepti.


GAMINIMAS:

Varškę gerai išmaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Pusę šio mišinio įmaišyti į varškės masę, likusius miltus įminkyti. Iš tešlos iškočioti 50 cm ilgio ir 40 cm pločio lakštą ir jį aptepti minkštu sviestu arba margarinu.

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Įdarui sumaišyti tamsias ir šviesias razinas, cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus ir suberti ant tešlos. Ją suvynioti į vyniotinį (ilguoju kraštu), supjaustyti į 16 dalių ir dėti į 26 cm skersmens riebalais išteptu dugnu torto formą. Aptepti kondensuotu pienu. Kepti 35-55 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668