250 g sviesto arba margarino;
175 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
4 kiaušiniai;
300 g miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
Tarkuota citrinos žievelė;
75 g šviesių razinų;
75 g tamsių razinų;
100 g vaisių cukrinukų (cukatų);
75 g susmulkintų citrinos žievelių;
75g susmulkintų apelsinų žievelių.
GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su likusiais produktais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą supilti į keturkampę aukštą pailgą formą, išteptą riebalais arba išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 1,5 val. Pyragas bus gerai iškepęs, kai atšoks nuo formos kraštų. Supjaustyti gabalėliais ir patiekti prie juodosios arbatos.