Žirnių ir kriaušių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirnių ir kriaušių salotos


INGREDIENTAI:

350 g šaldytų arba šviežių virtų žirnių,
350 g prinokusių, bet kietesnių kriaušių,
25 g sviesto,
1-2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų peletrūnų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
žalių peletrūnų šakelių papuošti salotoms.


GAMINIMAS:

Žirnius išverdame. Sviestą pakaitiname ant labai silpnos ugnies, sudedame supjaustytas kriaušes ir pakaitiname 5 min., kol suminkštėja, bet neištyžta. įmaišome džiovintus peletrūnus. Nuvarviname žirnelius ir suberiame į kriaušes, pasūdome, įberiame pipirų ir atsargiai viską sumaišome. Žirnius su kriaušėmis sudedame į pašildytą lėkštę, apšlakstome sultimis, likusiomis po kepimo. Tiekdami puošiame salotas peletrūnų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668