125 g sviesto;
200 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
4 kiaušiniai;
300 g miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
75 ml pasukų;
5 valg. š. apelsinų likerio;
1 apelsino tarkuota žievelė;
75 g smulkiai kapotų apelsino žievelių;
Riebalų formai patepti;
150 g cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai suberti kapotas apelsinų žieveles. Tešlą dėti į riebalais išteptą keturkampę pailgą formą ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje apie 70 min. Pyragą gerai ataušinti. Cukraus pudrą išmaišyti su trupučiu vandens ir užpilti ant pyrago.