1 kg kiaulienos;
1 svogūnas;
1 česnako skiltelė;
1 morka;
1 saliero lapkotis;
1 lauro lapas;
Druska;
1 valg. š. kukurūzų aliejaus;
125 ml pieno;
125 ml ką tik išspaustų apelsinų sulčių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite 4-6 cm dydžio kubeliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir, kaip ir salierą, smulkiai supjaustykite. Užvirinkite 750 ml vandens su svogūnu, česnaku, morka, salieru ir lauro lapu. Sudėkite mėsą, pasūdykite ir uždengę virkite apie 1 val., kol ji suminkštės. Po to sudėkite į sietelį ir palikite nuvarvėti.
Aliejų įkaitinkite plačiame puode. Supilkite pieną ir apelsinų sultis, užvirinkite ir sudėkite mėsą. Neuždengę virkite, kol visas skystis išgaruos ir mėsa paruduos. Patiekite su kukurūzų tortilijomis ir mėgstamu padažu.