5-6 porcijoms:
1 gabalėlio šviežio imbiero,
1,5 citrinos,
5-6 šaukštelių juodosios arbatos,
1 gvazdikėlio,
5-6 ledo gabaliukų,
ledinukų cukraus.
GAMINIMAS:
Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 1l. vandens. Į arbatinuką sudėkite imbierą, arbatą ir gvazdikėlį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 3 minutes, kad pritrauktų. Perkoškite per sietelį, įmaišykite citrinų sultis ir ledinukų cukrų. Į aukštas stiklines įmeskite po 1 ledo gabalėlį ir supilkite arbatą. Ant stiklinės krašto užmaukite citrinos griežinėlį. Patiekite su kokteiliniu šiaudeliu.