Aviečių šerbetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių šerbetas


INGREDIENTAI:

4 porcijos

500 g aviečių,
60 ml citrinų sulčių,
50 ml vandens,
2 šaukštai cukraus,
aviečių papuošti,
biskvitinių sausainių papuošti.


GAMINIMAS:

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome.


Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uogomis. Į kiekvieną indelį įdedame biskvitinių sausainių.
Pastaba. Šiam patiekalui puikiai tinka ir šaldytos uogos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668