Vyšnios su ledais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyšnios su ledais


INGREDIENTAI:

4 porcijos

500 g vyšnių,
3 šaukštai miltinio cukraus,
2-3 šaukštai raudonųjų serbentų želė,
400 g vanilinių arba grietininių ledų,
malto cinamono,
100 ml romo,
juodojo šokolado drožlių,
vaflių papuošti.


GAMINIMAS:

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname.

Puodą su vyšniomis laikome šaltai, kol atvėsta. Pagardiname romu. Šiltas persigėrusias vyšnias ir ledus sudedame į keturias aukštas taures. Ant deserto viršaus užbarstome šokolado drožlių. Papuošiame vafliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668