Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)


INGREDIENTAI:

5-6 džiovintos aitriosios paprikos (3-4 chiles anchos ir 2 chiles pasillas);
2 česnako skiltelės;
175 g nesūdytų žemės riešutų branduolių;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
Apie 375 ml vištienos sultinio;
Druska;
1-2 kartus ant peilio galo kmynų.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemės riešutus, česnako skilteles ir suminkštėjusias aitriąsias paprikas kartu su vandeniu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite mišinį. Nuolat maišydami patroškinkite keletą minučių. Padažą praskieskite vištienos sultiniu, pagardinkite druska ir kmynais. Šis padažas puikiai tiks prie keptos mėsos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668