4 porcijos
Biskvito lakštas,
3 šaukštai apelsinų likerio,
100 ml grietinėlės,
pakelis vanilinio cukraus,
2 šaukštai miltinio cukraus,
250 g riebios varškės,
500 g braškių,
kivis.
GAMINIMAS:
Biskvitą perpjauname į 2 lakštus. Vieną paliekame, o kitą supjaustome į 4 stačiakampius gabalus. Sudedame juos į plokščią formą ir užpilame likerio. Grietinėlę išplakame su vaniliniu ir miltiniu cukrumi. Varškę sukame, kol masė tampa vientisa, ir įmaišome grietinėlę. Braškes nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais. Apie 100 g paliekame papuošti.
Formoje esantį biskvitą aptepame puse kiekio varškės ir grietinėlės kremo, ant viršaus uždedame braškes, o ant jų užtepame likusį kremą. Valandą palaikome šaldytuve. Prieš tiekdami papuošiame desertą nulupto kivio gabalėliais ir likusiomis braškėmis. Apibarstome miltiniu cukrumi.