6 porcijoms:
1 kg ryžių makaronų,
300 g krevečių,
200 g pakepintų žemės riešutų,
100 g maltų raugintų Tailando (arba paprastų) ridikų,
1 stiklinė kieto, kubeliais pjaustyto tofu sūrio,
¼ stiklinės kapoto šalotinio (arba mėlynojo) svogūno,
10 kiaušinių,
augalinio aliejaus,
¼ susmulkinto kiniškojo laiškinio česnako,
pupelių daigų.
Padažui:
½ stiklinės cukraus,
½ stiklinės palmių cukraus,
1 valg. š druskos,
½ stiklinės tamarindo sulčių,
¾ stiklinės baltojo vyno acto,
½ stiklinės čili padažo,
½ stiklinės pomidorų padažo,
¼ stiklinės žuvies padažo.
GAMINIMAS:
Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpilama šiek tiek vandens ir verdama, kol makaronai suminkštės. Sudedami malt rauginti Tailando ridikai, tofu sūris. Tada makaronai pastumiami į vieną keptuvės šoną, o kitame įpilama aliejaus ir dedamos krevetės bei įmušami kiaušiniai. Viskas sumaišoma kartu su makaronais ir pilamas paruoštas padažas. Galiausiai sudedami pupelių daigai, kiniški laiškiniai česnakai ir beriami sumalti žemės riešutai.Galima papuošti Tailandietiškais čili pipirais. Patiekiamas karštas.