Desertas "Gaivioji pagunda" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas "Gaivioji pagunda"


INGREDIENTAI:

4 porcijos

250 g vyšnių,
100 g cukraus,
pusė ananaso,
50 g vyšnių likerio,
100 ml raudonojo vyno.


GAMINIMAS:

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę. Uogas sudedame į puodą, užpilame vyno, įdedame ryšulėlį su kauliukais.

Nustatę mažą kaitrą, užverdame ir paviriname 8 minutes. Tada išimame kauliukus, suberiame likusį cukrų ir maišydami trumpai pakaitiname, kol cukrus ištirpsta. Ataušiname. Ananasus ir vyšnias išgriebiame, nuvarviname ir gražiai išdėliojame desertinėse lėkštėse. Sumaišome nuo uogų ir ananasų likusį skystį. Apšlakstome juo desertą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668