75 g baltųjų ilgagrūdžių ryžių;
1,5 l negazuoto mineralinio vandens;
40 g migdolų;
50 g cukraus;
Maždaug 1,2 valg. š cinamono;
Ledo gabalėlių.
GAMINIMAS:
Ryžius nuplaukite ir užpilkite ½ l negazuoto mineralinio vandens. Palikite pastovėti 3 val. Migdolus užpilkite ½ l verdančio vandens, palikite šiek tiek pastovėti, perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite. Ryžius ir vandenį, kuriame mirko, supilkite į plaktuvą, gerai sutrinkite ir supilkite į puodą. Migdolus sumalkite, sudėkite į puodą, taip pat supilkite ir likusį mineralinį vandenį. Suberkite cukrų ir cinamoną, išmaišykite ir pastatykite šaltai. Į kiekvieną taurę įdėkite po 1-2 ledo gabalėlius ir supilkite gėrimą.