Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos


INGREDIENTAI:

8-10 porcijų
1,4 kg baltagūžių kopūstų,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
750 g raudongūžių kopūstų,
Pasukų padažo.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę.

Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti apšlakstykite 60 ml(4 šaukštais) raudonojo vyno acto.Pagaminkite pasukų padažo. Dubenyje sumaišykite kopūstus. Užpilkite padažu. Gerai išmaišykite ir pasūdykite pagal skonį. Palaikykite šaltai 4 valandas.

Patiekite didelėje negilioje lėkštėje su šalta kalakutiena arba jautiena.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668