8-10 porcijų
1,4 kg baltagūžių kopūstų,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
750 g raudongūžių kopūstų,
Pasukų padažo.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite raudongūžį kopūstą. Puode užvirinkite sūdyto vandens. Sudėkite į jį raudongūžį kopūstą ir pavirinkite 1 minutę.
Nusunkite raudongūžius kopūstus. Kol karšti apšlakstykite 60 ml(4 šaukštais) raudonojo vyno acto.Pagaminkite pasukų padažo. Dubenyje sumaišykite kopūstus. Užpilkite padažu. Gerai išmaišykite ir pasūdykite pagal skonį. Palaikykite šaltai 4 valandas.
Patiekite didelėje negilioje lėkštėje su šalta kalakutiena arba jautiena.