Kakikas. Padažas salotoms receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kakikas. Padažas salotoms


INGREDIENTAI:

Išeiga-725 ml
2 nedideli agurkai (apie 500 g),
3 česnako skiltelės,
1 ryšelis šviežių mėtų,
2,5 ml (1/2 arb. šaukšt.)
maltos kalendros,
1,25 ml (1/4 arb. šaukšt.)
maltų kmynų,
500 ml paprasto jogurto.


GAMINIMAS:

Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėkleles ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite agurkus į koštuvą, pasūdykite ir sumaišykite. Palaikykite 15-20 minučių. Česnaką sukapokite smulkiai, mėtas-stambiau.

Į dubenį sudėkite agurkus, čeasnaką, mėtas, kalendrą, kmynus ir jogurtą. Gerai sumaišykite. Pasūdykite pagal skonį. Palaikykite 2 valandas šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668