Išeiga-275 ml
2 cm imbiero šaknies,
2 aitriosios paprikos,
2 česnako skiltelės,
10 ml(2 arb. šaukšt.)cukraus,
60 ml ryžių vyno acto,
125 ml sojos padfažo,
60 ml(4 šaukštai) žemės riešutų aliejaus,
30 ml sezamo aliejaus.
GAMINIMAS:
Nulupkite imbiero šaknį, supjaustykite griežinėliais, sugrūskite ir supjaustykite kubeliais.Paruoškite aitriąją papriką ir česnaką. Į dubenėlį suberkite cukrų, supilkite actą, sudėkite papriką. Supilkite sojos padažą.
Po truputį įplakite žemės riešutų ir sezamo aliejų, kad padažas sutirštėtų. Pildami žemės riešutų aliejų, be paliovos plakite. Sezamo aliejus suteikia padažui riešutų skonį. Pasūdykite.