Didkepsniai su pipirais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Didkepsniai su pipirais


INGREDIENTAI:

2 gabalėliai jautienos filė (maždaug po 200 g),
šaukštas juodųjų pipirų žirnelių,
svogūnas,
šaukštas sviesto,
2 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai brendžio,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauname po tekančiu vandeniu ir nusausiname virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Horizontaliai ratu didkepsnius aprišame baltu medvilniniu siūlu taip, kad kraštai nebūtų plonesni ir mėsa iškeptų tolygiai. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pipirus stambiai sugrūdame. Didkepsnius iš abiejų pusių aptepame aliejumi ir apvoliojame pipiruose.

Likusį aliejų įkaitiname ir, nustatę didelę kaitrą, kepame mėsą 2-3 minutes. Tada sumažiname kaitrą. Mėsą apverčiame, suberiame svogūnus ir maišydami kepame, kol svogūnai tampa perregimi. Kepame dar 2-3 minutes. Pasūdome.

Brendį pašildome, užpilame ant mėsos ir padegame. Palaukiame, kol užges. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždedame po gabalėlį sviesto, ištirpiname. Mėsą apverčiame. Nuimame siūlus. Mėsą tiekiame su kepimo metu susidariusiu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668