Jautienos kukuliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kukuliai


INGREDIENTAI:

500 g jautienos,
50 g lašinukų,
100 ml pieno,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
šaukštelis sviesto,
kiaušinis,
2 riekelės padžiūvusio batono,
pusė kiaušinio ir džiūvėsėlių kukuliams apvolioti,
stiklinė džiovintų slyvų be kauliukų,
žalumynų papuošti,
maltų prieskonių,
druskos,
riebalų kepti.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje įkaitintame svieste. Jautieną sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytu batonu. Į sumaltą mėsą sudedame pakepintus svogūnus, suberiame prieskonius, įmušame kiaušinį, pasūdome ir labai gerai sumaišome.

Iš mėsos padarome nedidelius kukulius. Į juos įdedame po išbrinkintą slyvą. Kukulius pavilgome išplaktu kiaušiniu, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Parusvėjusius kukulius išgriebiame iš riebalų, sudedame į kitą indą ir šiek tiek palaikome šiltoje orkaitėje. Papuošiame žalumynais. Tiekiame apšlakstytus sviestu su keptomis ar virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668