Troškinta marinuota jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta marinuota jautiena


INGREDIENTAI:

1,2 kg jautienos filė arba kumpio,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas miltų,
3 šaukštai grietinėlės,
8 grūstos kadagių uogos,
2 laurų lapeliai,
2-3 smulkinti gvazdikėliai,
3 šaukštai šiaudeliais supjaustytų salierų šaknų,
šaukštas smulkintų petražolių šaknų,
1 l vandens,
3 šaukštai 9 proc. acto,
100 ml baltojo vyno (jį galime pakeisti citrina),
7 pipirų žirneliai,
šaukštas druskos.


GAMINIMAS:

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir paliekame pastovėti ne mažiau kaip 12 valandų. Vartome dažnai.

Išimame mėsą iš marinato, nusausiname ir įdedame į troškintuvą. Įpilame aliejaus. Uždengę troškiname 170 laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 val. 30 minučių. Troškindami vis įpilame truputį vandens, kad neprisviltų. Išimame mėsą iš troškintuvo ir supjaustome griežinėliais.

Į padažą, kuriame troškiname mėsą, supilame vandenyje išplaktus miltus ir paviriname 3-5 minutes. Įpilame grietinėlės ir sumaišome. Padažą supilame į padažinę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668