Troškinta jautiena su kokosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta jautiena su kokosais


INGREDIENTAI:

600 g jautienos kumpio (be kaulo),
100 g smulkintų kokosų,
aliejaus kepti,
šaukštas miltų,
2 šaukštai sojų padažo,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
kokosų juostelių ir žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Kumpį nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame kumpio kubelius. Kepame uždengtoje keptuvėje 15 minučių, nustatę mažą kaitrą. Mėsai apskrudus, suberiame smulkintus kokosus. Kepiname apie 3 minutes. Kol mėsa kepa, gaminame padažą. Kitoje keptuvėje be riebalų skrudiname miltus, kol įgauna riešutų spalvą. Įpilame vandens ir sojų padažo. Maišydami kaitiname, kol sutirštėja. Pasūdome, įberiame cukraus ir pipirų.

Ant mėsos su kokosais užpilame padažo, jei reikia, įpilame vandens. Troškiname 5 minutes. Tiekiame su virtais ryžiais, pagardintais sviestu.
Papuošiame kokosų juostelėmis ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668