300 g jautienos kumpio,
150 g rūkytų lašinukų,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
5-6 česnako skiltelės,
200 g saliero šaknies,
2-3 pomidorai,
8-10 bulvių,
2 šaukštai pomidorų padažo,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žiupsnelis žalumynų,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Kumpį ir lašinukus supjaustome kubeliais ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Baigdami kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir pakepiname dar 2-3 minutes. Į storasienį troškintuvą sudedame pakepintą mėsą, grūstus česnakus, įpilame vandens ir troškiname apie 10 minučių. Kai mėsa truputį suminkštėja, sluoksniais sudedame kitus paruoštus gaminti ir kubeliais supjaustytus produktus: pomidorus, salierus ir bulves. Nustatome mažą kaitrą ir troškiname, kol viskas suminkštėja. Baigdami troškinti įberiame pipirų, druskos, įdedame pomidorų padažo, įberiame žalumynų. Tiekiame inde, kuriame troškinome.