Vengriškas guliašas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas guliašas


INGREDIENTAI:

600 g. jautienos,
500 g. svogūnų,
450 g. grietinės,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
4 šaukštai kiaulinių taukų,
2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų,
2 grūstos česnako skiltelės,
pusė šaukštelio maltų kmynų,
250 ml. jautienos sultinio,
šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustome dideliais gabalais, sudedame į storadugnį puodą su įkaitintais taukais ir nuolat maišydami trumpai pakepiname. Svogūnus nulupame, supjaustome žiedais, suberiame į puodą su mėsa ir smarkiai maišydami kepame 5 minutes. Supilame actą, sultinį, įberiame pipirų, maltų paprikų, kmynų, įdedame grūstų česnakų. Sumažiname kaitrą, uždengiame ir retkarčiais pamaišydami troškiname, kol mėsa suminkštėje. Baigdami troškinti sumaišome grietinę su miltais ir sudedame į troškinį. Sūdome pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668