Viščiukas vynuogių lapuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukas vynuogių lapuose


INGREDIENTAI:

2 porcijoms:

2 mažų viščiukų puselės;
2 valg. š. skysto medaus;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
2 valg. š. apelsinų sulčių;
2 arb. š. susmulkintų čiobrelių;
½ stiklinės baltojo vyno;
8-10 vynuogių lapai.


GAMINIMAS:

Viščiukų puseles nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite medų, aliejų, apelsinų sultis, čiobrelius ir vyną. Pusę gauto marinato supilkite ant paukštienos ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Jei yra galimybė, marinavimosi metu, kartą ar du vištieną apverskite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Įvyniokite vištienos puseles į vynuogių lapus, prismeikite mediniais smeigtukais ir 25-30 min. kepkite orkaitėje. Tuomet lapus nuimkite ir viščiukus įdėkite kepti dar dešimčiai minučių, kol apskrus.

Į lėkštes įklokite vynuogių lapus, ant jų uždėkite viščiukų puseles. Pakaitinkite likusį marinatą ir prieš patiekiant užpilkite ant viršaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668