Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

225 g perkoštų apelsinų sulčių;
1/3 stiklinės cukraus;
2 valg. š. sviesto;
2 valg. š. grietinės;
1 valg. š. apelsinų likerio;
Alyvuogių aliejaus kepimui;
225 g šviežio sutrinto rikotos (Ricotta) sūrio;
1/3 stiklinės sijotų miltų;
2 kiaušiniai;
1 valg. š. sutarkuotos apelsino žievelės;
2 valg. š. cukraus pudros;
1 apelsinas.

GAMINIMAS:

Į nedidelį puodą supilkite apelsinų sultis, cukrų, sviestą, grietinę ir likerį. Pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol išsilydys sviestas, ir įkaitinkite iki virimo. Virkite ant lėtos ugnies, kol masė sutirštės.

Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, miltus, kiaušinius ir sutarkuotą apelsino žievelę. Viską gerai sumaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, dėkite po šaukštą gautos masės ir kepkite po 1-2 min. iš abiejų pusių. Išimkite kiaurasamčiu, nusausinkite ant virtuvinių servetėlių.

Patiekdami skrebučius, apibarstykite juos cukraus pudra, papuoškite apelsino skiltelėmis ir valgykite su padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668