Grybų troškinys su kiauliena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų troškinys su kiauliena


INGREDIENTAI:

4—5 bulvės,
stiklinė raugintų grybų,
0,5 kg kiaulienos,
3 morkos,
0,5 stiklinės grietinės,
50 g sviesto ar margarino,
šaukštas miltų,
maltų kalendros grūdų ar pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūdų, užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens. Sandariai uždarius, troškinama 25—30 min. Valgoma su salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668