Didkepsniai su grybų tyre receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Didkepsniai su grybų tyre


INGREDIENTAI:

4 jautienos gabalėliai didkepsniams (apie 600g.),
300 g. kreivabūdžių,
3 šaukštai grietinėlės,
šaukštas Vusterio padažo,
šaukštas citrinų sulčių,
5 nedideli svogūnai,
šaukštas sviesto,
šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
šaukštelis šviežiai naltų baltųjų pipirų,
3 šaukštai aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelėmis, apkepame šaukšte įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troškiname 15 minučių. Du svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su grybais ir padarome iš jų tyrę. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje ir, nustatę stiprią kaitrą, iškepame mėsą, kiekvieną pusę apkepdami po 2-3 minutes. Iškepusią mėsą išimame iš keptuvės, apibarstome druska, pipirais, suvyniojame į foliją ir palaikome 15 minučių.

Grybų tyrę vėl sudedame į keptuvę. Įdedame šaukštą sviesto, supilame grietinėlę ir troškiname 5 minutes. Pasūdome, pagardiname pipirais, Vusterio padažu, citrinų sultimis ir tarkuota žievele. Likusius svogūnus nulupame, supjaustome plonais žiedais ir sudedame į tyrę. Sudedame didkepsnius į grybų tyrę, supilame atsiradusias sultis ir viską trumpai pakaitiname.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668