Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos vyniotinis su sūriu (Ramunės)


INGREDIENTAI:

1 kg maltos mėsos,
200 g fermentinio sūrio,
2 svogūnai, 1 poras,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
1 šaukštas aliejaus,
žalių petražolių,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą gerai išmaišyti su svogūnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiaušiniais ir maltais džiūvėsėliais.Paskaninti masę druska ir pipirais. Porą nuvalyti, nuplikyti verdančiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarvėtų. Išdėlioti mėsą ant kepimo folijos 1 cm storio stačiakampiu. Porą įpjauti taip, kad liktų gabalas (baltoji dalis) tokio ilgio, kaip ir trumpesnis stačiakampio šonas, padėti jį ant mėsos.

Suvynioti mėsą folijos pagalba, bet nevynioti jos su mėsa. Vyniotinį padėti ant aliejumi išteptos kepimo skardos ir valandą kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.Baigiant kepti ant vyniotinio uždėti fermentinio sūrio juosteles. Kai sūris apskrus, vyniotinį išimti ir supjaustyti gana storais griežinėliais. Patiekti papuoštą žaliomis petražolėmis. Kitą dieną vyniotinį galima patiekti šaltą. Su vyniotiniu puikiai tinka mažai sūdytas arba raugintas agurkas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668