700 g jautienos (be kaulų),
8 maži svogūnėliai,
1 raudonos paprikos ankštis.
Marinatas:
1/2 stiklinės aštraus kečupo,
1/3 stiklinės aliejaus,
3 šaukštai prieskonių sriuboms,
1 šaukštas sutarkuotų krienų.
GAMINIMAS:
Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juostelę. Sudėti šašlykus į indą, užpilti marinatu, pridengti ir palikti vėsioje vietoje. Po 2 valandų išimti.Kiekvieno iešmelio gale užmauti papriką arba svogūnėlį. Kepti grilyje kartkartėmis vartant ir aptepant marinatu.