Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)


INGREDIENTAI:

600 g avienos (be kaulų),
200 g lašinių,
12 mažų pomidorų,

Marinatas:
1/2 stiklinės vyno acto,
1 skiltelė česnako,
1 svogūnas,
1 šaukštelis čiobrelių,
1/2 šaukštelio kajeno pipirų,
5-6 žirneliai kvapniųjų pipirų,

Padažas tepimui:
1/2 stiklinės aliejaus,
2 skiltelės česnako, druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauti, išpjauti plėves, supjaustyti kubeliais (3 cm dydžio), lengvai pamušti grūstuvėliu. Svogūną ir česnaką nulupti, supjaustyti griežinėliais.

Giliame inde dėti avieną sluoksniais, barstant druska ir prieskoniais, svogūnų ir česnakų griežinėliais, šlakstant actu. Po to 24 val. įdėti į šaldytuvą. Lašinius supjaustyti plonais avienos gabalų dydžio griežinėliais. Mėsą išimti iš šaldytuvo, nuimti nuo jos svogūno ir česnako gabalėlius. Verti ant iešmelių pakaitomis su lašiniais ir pomidorais. Kepti grilyje tepant išmaišytu su česnaku ir druska aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668