30g džiovintų tongu grybų,
150g apvirtos vištienos be odelės,
60g bambukų ūglių,
1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštas ryžių vyno arba sauso chereso,
1-1,4 litro vištienos sultinio,
druskos, pipirų, šviežios kalendros.
GAMINIMAS:
Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudėkite į dubenį, sumaišykite su sojų padažu bei ryžių vynu arba cheresu palikite pastovėti 1val. Vištienos sultinį užvirinkite, sudėkite visus produktus ir 1 min. pavirkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užbarstykite kalendra.