5-6 bulvės,
5 kietai virti kiaušiniai,
trynys,
svogūnas,
50g margarino,
maltų pipirų,
3 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio,
šaukštelis miltų,
stiklinė grietinės,
druskos.
GAMINIMAS:
Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais ir 5 min. verdamos pasūdytame vandenyje. Svogūnas sukapojamas ir pakepinamas, įberiama druskos ir pipirų. Kiaušiniai supjaustomi griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuojama apvirtos nusunktos bulvės, kiaušiniai, pakepinti svogūnai, užbarstoma druskos ir pipirų. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių.
Grietinė sumaišoma su tarkuotu sūriu, kiaušinio tryniu ir užpilama ant bulvių. Kepama orkaitėje 30 min.